Abonnement

“ Abonner på "Oslo-bullishprosent"

det gir deg riktig retning ”

Abonner på Oslo-bullishprosent

Abonnementet vil pr. epost gi deg opplysning om markedet går med eller mot deg, samt når markedet er bearish eller bullish på hhv topp og bunn. Ved hver endring sender jeg deg en epost. Til høyre ser du et pof-diagram som gjengir bilde av verktøyet fra 20 – 70 %.

 

Det er siste høyre søyle som forteller om markedet går med eller mot investorene. Hvis siste søyle er X’er går markedet med investorene og støtter høyere priser. Hvis siste søyle er O’er går markedet mot investorene, det støtter ikke lenger høyere priser og kan falle. Hvor langt og hvor lenge kan ingen vite. Rådet er derfor å gå ut av longposisjoner. Er en X-søyle over 60 % er markedet gått inn i overkjøpt territorium og stigningspotensialet er begrenset. Snart har alle kjøpt som skal kjøpe og fallende kurser vil kunne inntreffe med revers ned i O-søyle.

 

Det vedlagte eksempel viser at markedet står i O-søyle og er fallende.

 

Når en O-søyle har falt under 30 % er markedet gått inn i oversolgt territorium. Snart har alle solgt som skal selge. Ved revers opp i denne posisjon er det god anledning til å kjøpe aksjer, X-søylen viser at markedet igjen støtter stigende kurser.

 

Abonnementet på dette verktøy gir imidlertid ingen garanti for at utviklingen vil gå slik som verktøyet signaliserer. Jeg tar ikke ansvar for abonnentenes investeringer, de foretas helt ut på investors egen regning og risiko.

 

Har du spørsmål om abonnement. Klikk her

 

Eller Klikk her for bestilling

Kontakt info:

E-post: jsa@pointandfigure.no

www. pointandfigure.no

© Thea Victoria Sander